Rólunk

Fiatalok, lendületesek, tettre készek. Ezek vagyunk mi. Nem szeretjük a sablonos dolgokat, sőt. Imádunk újat csinálni. Állítjuk, nem nehéz szép esküvői videót csinálni. De tudjuk, hogy olyan film, amely a Számotokra fontos pillanatokat mutatja be esztétikusan, az kihívás. Ezért jöttünk össze, ezért kezdtünk el együtt dolgozni. Mi kitűztünk egy célt, melyet Veletek fogunk megvalósítani. Ez az, ami hajt minket. Ez az, amitől minden videónk egyedi és Rólatok szól!

Nem hiszünk az előre elkészített csomagajánlatokban. Hisszük és valljuk azt, hogy nem lehet több esküvőre ugyanazt a sablont ráhúzni. Olyan hosszú, stílusú és minőségű filmeket fogtok kapni, amilyet megálmodtatok. Ha minden pillanatot szeretnétek látni, dokumentarista stílust ajánlunk, ha fontosabb pillanatokat szeretnétek kiragadni pörgősebb formában, 15-30 perces videót javaslunk. Ha a torta alatt szeretnétek vendégeiteknek kedveskedni egy kedves videóüzenettel, vagy megmutatnátok az eddigi napot a készülődéstől a kreatívon át a gyűrűhúzásig, megmutatjuk. Nem csak az esküvőtök napján, az utómunkák során is maximalisták vagyunk. Éppen ezért a teljes kész anyag elkészítéséig eltelhet több hét is. Az esküvőt követő egy héten belül elkészítünk egy 1-1,5 perces rövid előzetes videót a legszebb pillanatokról. 1 hónapon belül készhez kapjátok a 3-4 perces összefoglalót, majd ezt követi a hosszabb filmetek is. Ugye, ha lesz mit megnézni ezerszer, nem is olyan hosszú idő… 🙂

A Nagy Napotokon Ti megtiszteltek bizalmatokkal, mi megtisztelünk pontosságunkkal, alkalomhoz illő megjelenésünkkel és azzal, hogy egész nap maximumon fogunk dolgozni, Értetek. Ti átélitek életetek legtökéletesebb pillanatait, mi örökkévalóvá tesszük azt.

 

Videóink megtekintése