Szolgáltatásaink

Esküvői filmkészítés

Esküvői honlapkészítés

Meghívó videó készítés

Same Day Edit vetítés

 

Esküvői filmkészítés

Azért vagyunk, hogy felejthetetlenné tegyük Számotokra a Nagy Napotokat. Mivel nincsenek kész csomagjaink, így minden esküvőre egyedi tervet és árat ajánlunk.

Ha még nincs elképzelésetek, megpróbálunk segíteni:

Ha minden pillanatot szeretnétek viszont látni és megtartani az utókornak, dokumentarista jellegű filmet ajánlunk. Ez 60-90 perc terjedelemben, leginkább élőhanggal mutatja be a Nagy Napotok minden mozzanatát a készülődéstől a buli végezetéig.

Ha fiatalos, pörgős, de mégis érzelmes esküvői videót szeretnétek, 15-30 perces filmet ajánlunk Nektek. Így legfontosabb és legszebb pillanatokat nézhetitek meg újra és újra, leginkább általatok választott zenei aláfestésekkel, néhol élőhanggal. Az ilyen hosszúságú és stílusú filmben lehet leginkább visszaadni a hangulatot és az érzelmeket.

Légifelvételek készítése nálunk alapszolgáltatás, nem igényel külön megrendelést, plusz költségeket.

Az esküvőt követő héten készhez kaptok egy 1-1,5 perces előzetes kisfilmet, majd egy 3-5 perces rövid, pörgős, zenés összefoglaló videót is.

 

Esküvői honlapkészítés

Nem szeretnél grafikust vagy nyomdát keresni a meghívótok elkészítéséhez? Esetleges időpont vagy helyszínváltozás után bonyolult lenne mindenkit értesíteni? Szeretnéd, hogy minden fontos információ, időpont és helyszín egy helyen, mindenki számára egyszerűen elérhető legyen?
Akkor neked ajánljuk honlapkészítő szolgáltatásunkat. Egy- vagy többoldalas egyszerű, mindenki számára elérhető, könnyen megjegyezhető weboldal, ahol minden vendég megtalálja a számára fontos információkat. Ha kérésetek vagy üzenetetek van, itt bármikor üzenhettek a teljes násznépnek. Lehetőség van visszajelzés kérésére is, hogy tudjátok ki az, akire számíthattok.
Papíralapú meghívót a családi körnek természetesen ajánljuk, hiszen ki tudná jobban értékelni az évek múltán elővett meghívókat, mint a család?

 

Meghívó videó készítés

Ha személyesebb módon szeretnétek meghívni vendégeiteket, lehetőség van meghívó videó készítésére. Fél-egy perces rövid videó, melyet személyre szabottan külön galériában, vagy e-mailben tudtok elküldeni.

 

Same Day Edit vetítés

Ha az este folyamán szeretnétek vendégeiteknek kedveskedni egy videóüzenettel vagy csak megmutatnátok az eddigi napot a kreatívon át a gyűrűhúzásig, Same Day Edit szolgáltatásunkat ajánljuk. Rövid, 1,5-3 perces videó a nap legszebb pillanataiból.

 

Ajánlatkérés