Szolgáltatásaink

 

Esküvői filmkészítés

Azért vagyunk, hogy felejthetetlenné tegyük Számotokra a Nagy Napotokat. Mivel nincsenek kész csomagjaink, így minden esküvőre egyedi tervet és árat ajánlunk.

Ha még nincs elképzelésetek, megpróbálunk segíteni:

Ha minden pillanatot szeretnétek viszont látni és megtartani az utókornak, dokumentarista jellegű filmet ajánlunk. Ez 60-90 perc terjedelemben, leginkább élőhanggal mutatja be a Nagy Napotok minden mozzanatát a készülődéstől a buli végezetéig.

Ha fiatalos, pörgős, de mégis érzelmes esküvői videót szeretnétek, 15-30 perces filmet ajánlunk Nektek. Így legfontosabb és legszebb pillanatokat nézhetitek meg újra és újra, leginkább általatok választott zenei aláfestésekkel, néhol élőhanggal. Az ilyen hosszúságú és stílusú filmben lehet leginkább visszaadni a hangulatot és az érzelmeket.

Légifelvételek készítése nálunk alapszolgáltatás, nem igényel külön megrendelést, plusz költségeket.

Az esküvőt követő héten készhez kaptok egy 1-1,5 perces előzetes kisfilmet, majd egy 3-5 perces rövid, pörgős, zenés összefoglaló videót is.

 

Esküvői honlapkészítés

Egy- vagy többoldalas egyszerű, mindenki számára elérhető, könnyen megjegyezhető weboldal, ahol minden vendég megtalálja a számára fontos információkat. Ha kérésetek vagy üzenetetek van, itt bármikor üzenhettek a teljes násznépnek. Lehetőség van visszajelzés kérésére is, hogy tudjátok ki az, akire számíthattok.
Papíralapú meghívót a családi körnek természetesen ajánljuk, hiszen ki tudná jobban értékelni az évek múltán elővett meghívókat, mint a család?

 

Grafikai szolgáltatások

Meghívó, ültetőkártya és egyéb papíralapú esküvői kellékek megtervezése és nyomtatása.

 

Meghívó videó készítés

Ha személyesebb módon szeretnétek meghívni vendégeiteket, lehetőség van meghívó videó készítésére. Fél-egy perces rövid videó, melyet személyre szabottan külön galériában, vagy e-mailben tudtok elküldeni.

 

Same Day Edit vetítés

Ha az este folyamán szeretnétek vendégeiteknek kedveskedni egy videóüzenettel vagy csak megmutatnátok az eddigi napot a kreatívon át a gyűrűhúzásig, Same Day Edit szolgáltatásunkat ajánljuk. Rövid, 1,5-3 perces videó a nap legszebb pillanataiból.

 

Ajánlatkérés