fbpx

Bemutatkozás

Állítjuk, nem nehéz szép esküvői filmet csinálni. De tudjuk, hogy olyan film, amely a számotokra fontos pillanatokat mutatja be esztétikusan, az kihívás. Ezért kezdtünk el együtt dolgozni. Mi kitűztünk egy célt, melyet Veletek fogunk megvalósítani.

Mivel nincsenek előre megírt csomagajánlataink, olyan hosszú, stílusú és minőségű filmeket fogtok kapni, amilyet megálmodtatok. Nem csak az esküvőtök napján, az utómunkák során is maximalisták vagyunk. Éppen ezért a teljes kész anyag elkészítéséig eltelhet több hét is. Az esküvőt követő egy héten belül elkészítünk egy 1-1,5 perces rövid előzetes videót a legszebb pillanatokról, 1 hónapon belül készhez kapjátok a 3-5 perces összefoglaló filmet, majd ezt követi a hosszabb filmetek is.

Amennyiben úgy gondoljátok, szívesen ránk bíznátok a Nagy Napotok megörökítését, kérlek vegyétek fel velünk a kapcsolatot az ajánlatkérő formunkon keresztül.

Ajánlatot kérek

 

A Nagy Napotokon Ti megtiszteltek bizalmatokkal, mi megtisztelünk pontosságunkkal, alkalomhoz illő megjelenésünkkel és azzal, hogy egész nap maximumon fogunk dolgozni, Értetek. Ti átélitek életetek legtökéletesebb pillanatait, mi örökkévalóvá tesszük azt.

Referenciáink megtekintése