fbpx

“Lelkiismeretesek, precízek, gyorsan dolgoznak, és végig éreztük, hogy valóban olyan anyagot szeretnének átadni, amivel elégedettek leszünk és amit évek múlva is jó érzéssel nézünk vissza.”

Nóri & Laci

“Nice and creative work. Highly commendable work. Thanks guys.

Niki & Ben

„Pontos, megbízható, precíz csapat. Többször is volt már alkalmam dolgozni velük és sosem hagytak cserben. Örülök, hogy találtam egy ilyen megbízható csapatot, akikről tudom, hogy mindig ugyanazt a magas minőséget fogják nyújtani.”

Bence

„Nyugodt szívvel ajánlom a B-Married csapatot, profik, gyorsak, megbízhatóak és rugalmasak. Első alkalomra tökéletes anyagot adtak át! Véleményünk szerint 10 ☆ – maximumot hozzák mindig.”

Dóra

„Minden úgy zajlott, ahogy előtte megbeszéltük, az esküvőn szinte észrevétlenül dolgoztak. Az utómunkálatok során teljes mértékben rugalmasak voltak, bármilyen apró módosításról is volt szó. A videóink pont olyanok lettek, amilyet szerettünk volna, tökéletesen visszaadják az esküvőnk hangulatát, azóta is büszkén mutatjuk meg bárkinek. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek.”

Kinga & Dani

„Szolgáltatóként élvezet volt együtt dolgozni velük. Fiatalok, tehetségesek, mégis tapasztaltak és profi gondolkodásúak. Tetszik a látásmódjuk és a hozzáállásuk. Remélem sokszor fogunk még együtt dolgozni. Szívből ajánlom Őket bárkinek.”

Matuk Bálint, ceremóniamester

“Minden úgy történt ahogy előre megbeszéltük, nagyon jó hangulatban zajlott a megbeszélés és maga az esküvő napja is. Korrektek, megbízhatók, tehetségesek, rugalmasak, és szívvel lélekkel dolgoznak. Az utómunkában türelmesek és kitartóak. Nagy öröm mindig újranézni a felvételeket, ugyanazt a hangulatot varázsolják a videóra KÖSZÖNJÜK FIÚK!!! szuperek vagytok!”

Angi & Gergő

“A fiúk tehetségesek, lelkesek, kreatívak, nagyon jó szemük van ahhoz, hogy meglássák, melyik párhoz milyen stílusú esküvői videó illik. A filmek nagyon jól visszaadták az esküvő hangulatát, és a külön napi kreatívon készült felvételek is csodásak lettek.”

Nóri & Laci

“Az esküvőnk napján is rugalmasak voltak, és szinte láthatatlanok, és végül olyan szuper kisfilmet hoztak össze amit barátok és rokonok is a mai napig többször megnéznek és könnyet csal az arcukra. :)”

Niki & Ben

“Nagyon jó érzékkel és szívvel-lélekkel csinálják a munkájukat és ez látszik a végeredményen is.:)
Örülönk, hogy őket választottuk!”

Dóra

“Szolgáltatóként dolgoztam együtt a Fiúkkal!
Nagyon jól megértettük egymást, nem volt fennakadás köztünk, pedig először dolgoztunk együtt!
Forgatókönyvet legyeztettük, minden flottul ment.
Fiatalok, nagyon jó ötletekkel! Kiváló felszereléssel!
Örömmel szoktam ajánlani őket!  
További sok sikert srácok!”

Dobra Bence, ceremóniamester

“Fantasztikusak a videók, szuper csapat! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket! 

Ibolya

“Young and talented professionals.”

Csizmadia Péter, ceremóniamester